AK Partili Çankırı’dan Çeşme Belediyesi’ne ‘balıkçı barınağı’ Tepkisi

AK Partili Çankırı’dan Çeşme Belediyesi’ne  ‘balıkçı barınağı’ Tepkisi
  • 18 Ağustos 2023 10:58

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Alaçatı’da CHP’li Çeşme Belediye Meclis üyesinin kardeşine ait bir restoranın, hakkındaki yıkım kararına rağmen yıllardır faaliyet göstermesine ateş püskürdü.  İşletmenin 20 yıldır liman içerisinde yönetmeliğe aykırı şekilde hizmet verdiğini son olarak da denize sıfır şeklinde tel örgü çektirerek barınak balıkçılarını mağdur ettiğini açıklayan Çankırı, “Nerede bir usulsüzlük orada kaoslu bir CHP. Turizm cenneti Çeşme’de çifte standartlı bir belediyeye vatandaş tokat gibi yanıt verecektir” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Çeşme’de çeşitli temaslarda bulundu. Alaçatı Su Ürünleri Kooperatif temsilcileriyle birlikte balıkçı barınağını ziyaret eden Çankırı liman içinde bulunan restoranın bir türlü sonuçlanmayan tahliye ve yıkım kararının yılan hikayesine dönen sürecine tepki gösterdi. Restoranın kanun tanımaz halde hizmet vererek balıkçıların belini büktüğünü açıklayan Çankırı; “Yaklaşık 10 ay önce Balıkçı barınağının Alaçatı Su Ürünleri Kooperatifi’ne kiralanması için Milli Emlak ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na başvurusu olumlu sonuçlanmış ancak liman sahası içerisinde bulunan restoranın yıkım kararı verilmesine rağmen bu işletme burada yıllardır deyim yerindeyse müşteri ağırlayacak diye faaliyet göstermiş. Neden? Çünkü o restoran CHP’li belediye meclis üyesinin kardeşine ait.  Belediye de CHP’li olunca kaymaklı tabakası olmuş çıkmış. Çeşme Belediyesi görevi kötüye kullanmıştır. Yıkım kararı olan bir restoran sırf CHP’li bir belediye meclis üyesinin kardeşine ait diye herhangi bir adım atılmamıştır. Nerede bir usulsüzlük arsa o taşın altından kaoslu bir CHP çıkıyor. Turizm cenneti Çeşme’de çifte standartlı bir belediyeye vatandaş tokat gibi yanıt verecektir. Bunun adı zorbalık ve barbarlıktır. Evet bir değişim hareketini biz de İzmir’de sahada gözlemliyoruz. Kentte herkes bu zulmün bitmesi için yerel seçimlere adeta gün saymaktadır. Gereken yanıtı da sandıkta tokat gibi verecektir.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da ilk sanayi meclisi toplandı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.