AK Parti’de Başkent’te İzmir zirvesi!

AK Parti’de Başkent’te İzmir zirvesi!
  • 13 Nisan 2016 14:33

Genel seçim sonuçlarına göre İzmir’den Ankara’ya giden milletvekilleri toplantıda bir araya geldi. Zirveye, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Necip Kalkan, Atilla Kaya ve Hüseyin Kocabıyık katıldı. Toplantının tek eksik ismi ise Milletvekili İbrahim Turhan oldu.

Toplantıda, terör, dokunulmazlıkların kaldırılması gibi konuların yanında İzmir’in projeleri ve Ankara’daki taleplerin masaya yatırıldığı öğrenildi.

Bakan Yıldırım, milletvekillerine isteklerini ve saha çalışmalarında kendilerine gelen önerileri sordu. Herkes kısa birer konuşma yaparken 35 proje başta olmak üzere bakanlık yatırımları ve yerel-merkezi hükümet ilişkisi konularında da Yıldırım’ın milletvekillerine bilgi verdiği ifade edildi.

Yıldırım toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son tabliyesini yerleştirdiği Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde İstanbul milletvekilleri ile hafta sonu gerçekleştirilecek kahvaltı organizasyonuna İzmir milletvekillerini de davet etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.