AK Parti Konak’ta birlik ayında ‘birlik’ mesajı!

AK Parti Konak’ta birlik ayında ‘birlik’ mesajı!
  • 9 Ağustos 2023 11:01

Konak Saat Kulesi Meydanında AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, aşure dağıtma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ‘birlik’ mesajı verdi.

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, Konak Meydanı’nda aşure dağıtma etkinliği düzenledi. Etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş birlik mesajı verdi. Başdaş, Konak’ın bütün bileşenlerini etkinliğe davet ettiklerini dile getirdi.

‘KIYMET VERİYORUZ’
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Muharrem ayımız İslam dinimizde ve insanlığın varoluş tarihinden itibaren bugüne kadar toplumumuzun birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunu temsil eden bir aydır.
Muharrem ayımız en kıymetli aylarımızdan biridir. Hem hüzün hem mutluluk vardır. Hz. Hüseyin’in şehit olması… Ama bununla beraber bütün insanlığın birlik beraberlik içinde olmaya çalıştığı bir aydır.
Aşurenin içindeki karışım aslında biz ülke insanları olarak farklı farklı insanlarız ama bir tabağa girdiğimizde çok güzel lezzet oluruz mantığında manevi bir anlamı vardır.
Bu güzelliği halkımızla paylaşmak AK Parti olarak çok kıymet verdiğimiz bir davranıştır” dedi.

‘BİRLİK’ MESAJI
Birlik mesajı veren Saygılı, “Biz, AK Parti olarak hiçbir zaman kavganın yanında olmadık. Barışın yanında olduk. Tercihimiz her zaman bütün halkımızın bir arada olması. Şehrimiz için ortak menfaatin gerektirdiği her konuda yanındayız. Biz İzmir’imiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyan insanlarız. Bizim herkese kapımız açıktır. Kapısı kapalı olanlar kendileri düşünsünler” diye konuştu.

‘GELENEKSEL ETKİNLİĞİMİZ’
Saygılı’nın ardından AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, “Bizim aşure etkinliğimizi geleneksel hale getirdik, 6 yıldır yapıyorum. Buraya Konak’ın bütün bileşenlerini davet ettik. Muharrem Ayı, birlik beraberlik ayıdır” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.