AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE TEŞKİLATI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE TEŞKİLATI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
  • 24 Mart 2016 11:13

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı Ankara’ya çıkarma yaptı. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu başkanlığındaki heyet Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik  ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, AK Parti Teşkilat Başkanı Mustafa  Ataş, AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Hamza Dağ, Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık, Necip Kalkan ve İbrahim Turan’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Abdullah Mertoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan İzmir ziyareti sırasında Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etme sözü aldıklarını ifade etti.

AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE TEŞKİLATI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar ve İzmir Milletvekilleri’nden çok iyi bir ev sahipliği gördüklerini ifade eden Mertoğlu, “Sayın Bakanım Binali Yıldırım’a, Genel Başkan Yardımcımız Nüket Hotar’a ve AK Parti İzmir Milletvekilleri’ne göstermiş oldukları ilgiye AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’mız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE TEŞKİLATI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın Karşıyaka’ya yapılacak stadyumun mahkeme kararıyla durdurulması nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Mertoğlu, “Sayın Bakanımız İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mahkemede şikayetini geri çekmesi halinde Karşıyaka Stadyumu’nun bir an önce bitirmeyi arzuluyor” dedi.

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’da Türkan Saylan anması
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.