AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Soyer ve CHP’li yöneticilere ‘Troll’ çıkışı “Mazeret üretme ve halı altına süpürme siyaseti”

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Soyer ve CHP’li yöneticilere ‘Troll’ çıkışı “Mazeret üretme ve halı altına süpürme siyaseti”
  • 4 Temmuz 2023 10:52

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP’li yöneticilerin “Mazeret üretme ve halı altına süpürme siyaseti” yaptığını belirterek,”Körfezi temizleyemez, şehri kötü kokuya tutsak ederler; Vatandaş tepki gösterince de ‘Trol’ diyerek hakaret ederler! Son olarak; İzmir Milletvekilimiz Şebnem Bursalı’nın arıtma sorununa yönelik eleştirileri yankı bulunca da ‘Trollerin işi” diyenlere tavsiyemiz; önce kendilerini gözden geçirmeleridir. Eleştiriye açık olmaları, sorunların kaynağına inerek kalıcı çözümler üretmeye çabalamalarıdır.” ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şu ifadelerde bulundu, “Bunun sonu yok… Gerçekleri, ‘Troll’ diyerek gölgeleyemezler! İzmir’de CHP’li yöneticilerin ‘mazeret üretme ve halı altına süpürme siyaseti” aldı başını gitti. Körfezi temizleyemez, şehri kötü kokuya tutsak ederler; Vatandaş tepki gösterince de ‘Trol’ diyerek hakaret ederler! Arıtma, alt yapı işini beceremezler; sivrisinek popülasyonu tavan yapar, haşarat tüm şehri kuşatır; onlara göre yine troller sahnededir. Sanki İzmirliler, İzmir’de yaşamıyor! Ya da ne yaşadığını bilmiyor, sorunları görmüyor! Bu kokuyu burunları duymuyor; evlerini, işyerlerini su basmıyor. Sanki bu sinekler, İzmirlilerin uykusunu kaçırmıyor! CHP’li yerel idarenin; bu şehrin insanlarına kör, sağır, dilsiz muamelesi yapıp, aldığı her tepkiyi ‘trollerin işi’ diyerek geçiştirmeye çalıştığı gün gibi ortada. Sorunlar çığ gibi büyüdükçe, zamanları daraldıkça; suç bastırma, top yuvarlama, körebe oynama eğilimleri de arttı. Son olarak; İzmir Milletvekilimiz Şebnem Bursalı’nın arıtma sorununa yönelik eleştirileri yankı bulunca da ‘Trollerin işi” diyenlere tavsiyemiz; önce kendilerini gözden geçirmeleridir. Eleştiriye açık olmaları, sorunların kaynağına inerek kalıcı çözümler üretmeye çabalamalarıdır. Kaldı ki; görevleri de budur. İzmirlilerin kendilerine verdiği yetki ve sorumluluk bunu gerektirir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.