AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı;  “İyilik ve güzelliğe kavuştursun.”
  • 9 Nisan 2024 14:05

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tüm İslâm aleminin, milletin ve İzmirli hemşehrilerinin bayramını kutlayan Başkan Saygılı; “İnşallah, dayanışma ruhumuzu bir ve diri olarak yolumuza devam ederken, azim ve gayretimizi arttıracak bir bayramı hep birlikte yaşarız. Ramazan ayı ve karşıladığımız bayram, iyilik ve güzelliklerin vesilesi olsun.” ifadelerini kullandı.

Dayanışma ve paylaşma şuurunun önemi

Saygılı, mesajına şu sözlerle devam etti; “Yaz sonunda yağıp yeryüzünü tozlardan tozdan temizleyen yağmur manasındaki er-ramzâ’dan gelen ve bizlere bin bir faziletin kapılarını aralayan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Umuyorum ki; ilmin, ibadetin, ahlâkın, sabrın, dayanışmanın, kardeşliğin olgunlaştığı bir Ramazan ayı geçirdik. Umuyorum ki; yaradanla, nefsimizle ve dahi insanlarla olan ilişkilerimizi en doğru şekilde gözden geçirdik.  Şimdi; bizlere ikram edilen bereketli bir eğitim mevsimini geride bırakarak bir bayrama daha kavuşuyoruz. İyi ve güzel olandan yana olan fırsatı değerlendirme erdemine sahip olabileceğimiz bir fırsatımız daha var.  Dayanışma ve paylaşma şuurumuzu güçlendirmeye devam edebileceğimiz bir Ramazan Bayramı’nı daha hep birlikte yaşayacağız.”

O kapıların aralanmasına vesile olsun

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, mesajını şu sözlerle noktaladı; “Mehmet Akif’in “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.” sözlerindeki gibi, bir bayramın da bize bahşettiği en önemli değer ve güç; birlik ve beraberliğimizdir. Kaynaşmanın ve kucaklaşmanın güzelliği; azim ve gayretin tazelenmesinin vesilesi olan bayramlarımızın değerini bilmeli, hakkını vermeliyiz. Yaşayacağımız bayram; tüm dünyada, İslam aleminde, ülkemizde ve hepimizin hayatında, kötülük değil, iyiliğin; yokluk değil varlığın; savaş değil, barışın; düşmanlık değil sevginin ve kardeşliğin kapılarını aralasın. Nice Ramazanları ve bayramları sağlık ve huzurla hep beraber yaşamayı diliyor, herkesin bayramını tebrik ediyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  FİLİZ BAŞKAN’DAN LİDERLİK ZİRVESİ MESAJI: DOĞRU YERDESİNİZ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.