AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; ‘’CHP’li yerel idarelerin oluşturduğu üç çarpıcı gündem’’

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; ‘’CHP’li yerel idarelerin oluşturduğu üç çarpıcı gündem’’
  • 27 Temmuz 2023 14:57

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kent gündemine yönelik açıklamalarına yönelik, ‘’Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler. Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir.’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu, ‘’CHP’li yerel idarelerin oluşturduğu üç çarpıcı gündem: 1-Dikili’de zabıta müdürlerinden esnafa yumruk! 2- Örnekköy kentsel dönüşümlerinde halkın canına kast! 3-Harmandalı’nda çevre katliamı! Bolca top çevirme! Belediye Başkanı olmalarının üzerinden 4 yıl 3 ay 27 gün geçti; kaldı 8 ay 3 gün. Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li kaptanı Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler. Dikili’de zabıta amirleri, bir gece baskınıyla esnafı yerden kalkamayacak şiddette yumruklarken; zam toplantısı yapmaları da; çeyrek asırdır üstüne yattıkları Harmandalı’nın çöp dağları sayelerinde patlama noktasına gelince Vali’ye mektup yazmaları da; Örnekköy’de ilk depremde insanları altına alacak binalar ortadayken, ıslık çalarak dolaşmaları da bu telaşlarının ürünüdür. Görevden kaçmaktır, halkı kandırmaktır, İzmir’in hassasiyetlerini kullanarak paçayı kurtarma çabasıdır. Ancak, maharetleri de ortadadır: Bir yapıp, on konuşmak! Beceremedikleri her işte suç bastırmak! Sıfır hizmetle sözde halkçılık yapmak! Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir.’’

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay;  Çocukların çocukluğunu yaşayabilmesi için daha çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.