Aday adaylığı askıya alındı

Aday adaylığı askıya alındı
  • 6 Kasım 2018 12:00

İzmir’in Narlıdere ilçesinden belediye başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Cesamin Özkan’ın adaylığı, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiği için askıya alındı. Özkan, İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmeden adaylığının düşürülmeye çalışıldığını ileri sürerek, yapılanların demokratik olmadığını söyledi.

Dosyası, yarın (çarşamba) yapılacak toplantıda ele alınacak olan Özkan, 19 Ekim’de adaylık başvurusu yaptığını, ilçe başkanlığının da kabul ettiğini, 24 Ekim’de ise CHP İzmir İl Başkanlığı’ndan ilçeye, aday adaylığının düşürülmesi için yazı gönderildiğini belirtti. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımların eleştiri içerikli olduğunu savunan Özkan, “Benim paylaşımlarımın hiçbirinde küçük düşürücü ibareler yok. Sadece eleştirel ifadeler var. Ayrıca daha disiplin kuruluna verilmeden, ilçeye yazı gönderilerek aday adaylığımın düşürülmesi istendi. Bu durum da son derece manidar” diye konuştu.

Aday adaylığı askıya alındı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Planetaryumda astronomi sohbetleri başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.