Ahmet Sel’in Objektifinden Moskova İnsanları Sergisi Açılıyor

Ahmet Sel’in Objektifinden Moskova İnsanları Sergisi Açılıyor
  • 5 Kasım 2021 11:52

Paris’te yaşayan dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Ahmet Sel, “Moskova İnsanları” adını verdiği fotoğraflarıyla SSCB’nin düşüş ve yok oluş sürecini farklı bir bakış açısıyla gözler önüne seriyor. Sel’in Avrupa’nın çeşitli kentlerinde sergilenmiş olan “Moskova İnsanları” fotoğraf sergisi İzmir’de açılıyor.

2003 yılında Fransa’da Fuji Basın Fotoğrafı ödülünü kazanan dünyaca ünlü fotoğrafçı Ahmet Sel, 1990-2000 yılları arasında Moskova’da  yaşadığı bir dönemi fotoğrafladığı “Moskova İnsanları”  sergisini İzmir’de de açıyor.

“Çok heyecanlıyız. Ne de olsa İzmir, çocukluğumun ve ilk gençliğimin kenti” diyen Ahmet Sel, “1990 – 2000 yılları arasında yaşadığım Moskova’da gerçekleştirdiğim, Sovyetler Birliği’nin yıkılışından hemen sonra çekmeye başladığım portrelerle içinde belirsizlik, kaos, yokluk ve geleceğe dair soruları barındıran tarihsel süreci bireyler üzerinden anlatmayı deneyimledim” diyor.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.