Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vatandaşlara çağrıda bulundu!
  • 26 Ekim 2020 15:57

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı’nda konuştu ve son günlerde artış gösteren koronavirüs vakalarıyla ilgili vatandaşlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugünlerde milletimden tedbirlere hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum.” dedi.

Bu sene Mevlid-i Nebi’yi koronavirüs salgını ve bölgemizde yaşanan sıkıntılar sebebiyle ne yazık ki buruk yaşıyoruz. Salgın dalgalar halinde yayılmaya devam ediyor. Güçlü sağlık altyapımız, sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları sayesinde diğer ülkelere göre krizi daha hafif geçiriyoruz. Temizlik, maske, mesafeye riayet ederek hastalıkla mücadelemizi sürdürüyoruz. Tedbiri asla elden bırakmıyoruz. İnsanlarımızı sıkıntıya sokmadan, dengeli adımlarla süreci yönetiyoruz. Sıkıntı gördüğümüz alanlarda gereken müdahaleleri yapmaktan çekinmiyoruz. İlgili bakanlarımızı koordinasyon içinde meseleyi takip ediyor. Biz de bu alanda uzman arkadaşlarımız aracılığıyla anbean durumu izliyor, gerekli talimatları veriyoruz. Bugünlerde milletimden tedbirlere hassasiyet göstermelerini özellikle rica ediyorum. 83 milyonun her bir ferdine görev düşüyor. Bir süre daha kurallara uyacak ondan sonra felaha erişeceğiz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.