Meğer Parmak Hatasıymış!

Meğer Parmak Hatasıymış!
  • 7 Nisan 2016 11:54

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Ensar Vakfında gerçekleşen taciz skandalından sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun “Bie kereden bir şey olmaz vakfı kötülemeye çalışmayın” cümlelerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da konuya ilişkin açıklamasın da “Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor” demişti ve bu açıklama AK Parti tarafından oldukça tepki görmüştü.

Tepkilerden bir tanesini de AK Parti İzmir Çiğli Meclis üyesi Fuat Çankaya’dan gelmiş ve Çankaya sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda şu cümleleri kullanmıştı;

“Adi yaratık seni insan doğurmamış belli ki nereden çıktığın şüpheli bu kadar hakaret şuursuzca saldırı siyasetinde bir uslubu adabı var. Ayıptır bir bayan bakana bu sözler söylenmez seni kınıyorum kemal Kılıçdaroğlu.”

Çankaya’nın bu paylaşımına AK Partililerden destek gelirken CHP’liler de tepki göstermiş aynı gün içinde gerçekleşen Çiğli Belediye Meclisinde yumruklar konuşmuştu.

Meğer Parmak Hatasıymış!

Ancak bu paylaşımın altına AK Parti Çiğli Meclis üyelerinden Yeter Gören’in “Ağzına sağlık bu şerefsiz bütün bayanlara hakaret etti sayıyoruz, kendi partisini de” yorumunu yapmış ve CHP’li Çiğli Meclis üyesi Dilek Fırat’tan da beğeni geldi.

Konuya ilişkin Gazete Ege’ye konuşan Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Dilek Fırat’ın o beğeniyi yanlışlıkla yaptığını söyledi. Mertoğlu, “Dilek hanımla görüştüm biz tüm dikkat o yorumlara bakıyorduk. Dilek Fırat’ta bu işin içerisindeydi, yanlışlıkla beğeni butonuna basmış arkadaşımız. Dilek hanımın bu konuya olan tepkisini diğer paylaşımlarından da görebilirsiniz. Hepimizin başına geliyor bizlerde zaman zaman yanlışlıkla beğeni butonlarına basmış oluyoruz. Bu tamamen yanlışlıkla yapılmış bir harekettir” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Dilek Fırat’ın Çiğli Belediyesinde bankamatik olduğu hakkında da haberler basında yer almıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.