“Tacettin Bayır’ı büyükşehir belediye başkanı görmek istiyoruz”

“Tacettin Bayır’ı büyükşehir belediye başkanı görmek istiyoruz”
  • 21 Ocak 2019 14:07

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

İzmir’de yaşayan bazı Odalar, Dernekler, Platformlar ve çeşitli siyasi partilere üye İzmirliler, Chp İl Başkanlığı binasının önünde Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ı görmek istediklerini dile getirdi. Yaklaşık 50 kişilik grup, kendi üyelerini de temsilen geldiklerinin altını çizdi. Grup adına basın açıklamasını İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak yaptı.

"Tacettin Bayır'ı büyükşehir belediye başkanı görmek istiyoruz"

Çakmak açıklamasında; ” İzmir’de doğmuş yaşamış kenti iyi tanıyan, kentin sorunlarını bilen, Örgütüyle barışık, partiliği tartışılmayan, örgütü sahaya indirebilecek, İş dünyası ve odalarla barışık, kendi iş yaşamında başarı hikâyesi olan,İzmir’deki Spor camiası tarafından tanınan, onlarla iç içe olan, Demokrasi adına; İyi Parti’ye geçerek, İyi Parti’nin TBMM ‘ye girmesini sağlayan ve İyi Parti’nin oyunun tamamını alabilecek biri olan, Günlük yaşamında mütevaziden ödün vermeyen, insanlara dokunan, tepeden bakmayan, kapısı her zaman açık, istenildiği zaman ulaşılabilecek, Sivil toplum kuruluşlarıyla barışık, ‘’Ben yaptım oldu’’ anlayışı ile değil, ortak yönetim dilini kullanabilecek, Partisine ve Genel Başkan’a olan sadakati tartışılmayacak, Rüştünü ispat etmiş, tabanına hâkim olan, Geçmiş yaşamda ranta bulaşmamış, rantçılarla birlikte anılmayacak,Yaptıkları, yapacaklarının garantisi olan, İzmir’i ve otuz İlçe’nin sorunlarını bilen ve halkını tanıyan, Haksızlığa karşı dik duracak ve hakkı sonuna kadar savunacak,
Daha önce örgüt kantarına çıkmış, ön seçimde kendini kanıtlamış,İzmir aşığı, Milletvekilliği süresince aldığı maaşı yoksul öğrencilere burs olarak dağıtmış, İzmir’e sevdalı projeleriyle halka güven verecek, Tacettin Bayır’ıİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Tacettin Bayır'ı büyükşehir belediye başkanı görmek istiyoruz"

Açıklamanın ardından topluluk dağıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar'da işsizlikle mücadelede yeni dönem başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.