15 Vekil CHP’ye geri döndü !

15 Vekil CHP’ye geri döndü !
  • 10 Mayıs 2018 12:29

İYİ Parti’nin seçimlere katılmama olasılığını ortadan kaldırmak için Nisan ayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye katılan ve İYİ Parti’nin Meclis’te Grup kurmasını sağlayan 15 milletvekili partilerine geri döndü.

CHP VE İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

”Sarayın planları altüst oldu. Bugün Türkiye’de tamam yeter artık her şey planladığını gibi olmayacak planları bozanlar var. Saraya karşı ittifak içinde ittifak dışında ama demokrasiden yana özgürlükten yana umut besleyen herkesin yüzünün gülmesi için hepimiz tamam diyoruz. Görev tamam arkadaşlarımız yuvaya dönüyorlar. Bütün Türkiye görev tamam 15’liler yuvada diyebilecek.”

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray ise ”Bu gurur verici tablo Türk siyaseti adına bir utanç tablosudur. Keşke OHAL çerçevesi içerisinde seçime gitmeseydik de Türk demokrasisi bu tür ihtiyaçları ortaya çıkarmasaydı” dedi.

Milletvekilleri, İyi Parti’ye istifalarını sunarak, CHP’ye geçtiklerine ilişkin dilekçeleri de sundular.

15 Vekil CHP'ye geri döndü !  15 Vekil CHP'ye geri döndü !

15 Vekil CHP'ye geri döndü !

 

CHP’YE DÖNECEK MİLLETVEKİLLERİ ŞUNLAR -Burcu Köksal (Afyonkarahisar) -Mustafa Tuncer (Amasya) -Nihat Yeşil (Ankara ) -Hüseyin Yıldız (Aydın) -Ahmet Aydın (Balıkesir ) -Mehmet Göker (Burdur) -Nurhayat Altaca Kayışoğlu (Bursa) -Erkan Aydın (Bursa) -Tufan Köse (Çorum) -Okan Gaytancıoğlu (Edirne) –Tacettin Bayır (İzmir) -Çetin Arık (Kayseri) -Fatma Kaplan Hürriyet (Kocaeli) -Ömer Fethi Gürer (Niğde) -Ünal Demirtaş (Zonguldak)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.