Zeybekci’nin önerdiği isimler!

Zeybekci’nin önerdiği isimler!
  • 13 Nisan 2019 15:00

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

Ak Parti İzmir İl Başkanlığında hareketli saatler yaşanıyor. Teşkilatın kimleri önereceği bilgisi gelirken, yıldızları İl Başkanı Aydın Şengül ile bir türlü barışmayan Nihat Zeybekci ise, iki ismi il başkanlığı için önerdiği ortaya çıktı.

Gazete Ege’nin edindiği bilgilere göre;  Zeybekci, Ak Parti yetkililerine yeni il başkanının Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eski İl Başkanı Ümit Ülkü ve İş Adamı Bilal Saygılı olması için bastırdığı konuşuluyor. Öte yandan yarın görüşü alınacak teşkilatın ise, gönlünde yatan ismin Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli olduğu ve toplantıda bu ismin ön plana çıkacağı konuşuluyor.

Öte yandan toplantıda yeni başkanın elinin rahatlatılması için parti il yöneticilerinin de istifası istenebileceği ve yönetimin bu konuda hazır olduğu ifade edildi.

Ak Parti’den edinilen yakın kaynaklara göre, bu 3 ismin üzerinden yoğunlaşılacak. Toplantıda bu 3 isme alternatif isimler ise, şunlar olacak; AK Parti kulislerinde Seferihisar Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı, İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli, İzmir Eski Milletvekili İlknur Denizli, Aliağa Eski Belediye Başkanı Tansu Kaya ve milletvekili adayı olan Maksut Karaosman.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Yavru kedileri Buca Belediyesi ekipleri kurtardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.