Zeybekçi, “Bu hikaye burada bitmez”

Zeybekçi, “Bu hikaye burada bitmez”
  • 4 Nisan 2019 16:15

Nihat Zeybekci, 30 ilçenin belediye başkan adayları ve ilçe başkanları, ilk kez bir araya geldi. Seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantı, AK Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı yerel seçim için iddialı olduğu İzmir’de Millet İttifakı’na karşı seçimi kaybederken, 2014 seçimlerinde kazandığı ilçelerden Torbalı, Kemalpaşa, Ödemiş, Menderes ve Selçuk’ta belediyeyi kaybetmiş, Kınık ve Kiraz’da koltuğu korurken, Bergama ve Bayındır ilçelerini alarak teselli bulmuştu.
Seçimin sonuçlarını masaya yatırmak için bir araya gelen teşkilata Cumhur İttifakı İzmir 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, 30 ilçenin belediye başkan adayları ve ilçe başkanları, ilk kez bir araya geldi. Seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantı, AK Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya, AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ve Necip Nasır, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve MHP İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

Seçimin sonuçlarını masaya yatırmak için bir araya gelen teşkilata Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin önemli mesajlar verdiği ifade edildi.
İki partininin teşkilatlarının katıldığı toplantıda Zeybekci’nin “Bundan sonra da İzmir için çalışmaya devam edeceğiz, Bu hikaye burada bitmez, birlik ve beraberlik içerisinde çalışalım” dediği ve seçim sürecinde çalışmalarından dolayı her iki teşkilata da teşekkür ettiği vurgulandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Planetaryumda astronomi sohbetleri başlıyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.