Zeybekci: “Bismillah dedik”

Zeybekci: “Bismillah dedik”
  • 7 Ocak 2019 13:52

Selcan Şerifaki \ Gazete Ege

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti ve cumhur ittifakı adaylarının açıklamasının ardından İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ilk toplantısını AK Parti il başkanlığında gerçekleştirdi.
Bu toplantının ardından bir gün “mola” veren partiler, bugün seçim çalışmalarının ilk toplantısı gerçekleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve 30 ilçe belediye başkan adayı il binasında bir araya geldi. Toplantıda yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

Zeybekci: "Bismillah dedik"
Adayların 2 buçuk saat süren toplantının ardından il başkanlığı binasının önünde toplu fotoğraf çektirmesinin ardından Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül toplantıyla ilgili şu notları paylaştı; “30 ilçe adayları ile beraber cumartesi günü sayın Cumhurbaşkanımızın aday açıklamasının ardından ilk biraraya geldik. Beraber bir değerlendirme yaptık. Nasıl bir yol haritası izleyeceğiz konusunda bir değerlendirme yaptık. Herkes görüşlerini paylaştı. Ben cumhur ittifakının Türkiye’ye örnek olacağını ortaya çıkabilecek ufak tefek sorunlarla ilgili sürekli istişare içerisinde olacağız. Çok iyi uyum ve işbirlği içindeyiz ve inşallah bu uyum ve işbirliği çok iyi bir şekilde yansıyacak. İnanıyorum ki cumhur ittifakı olarak İzmir’e damgasını vuracak. Cumhurbaşkanı ittifakımız ortak adayı Nihat Zeybekçi nasıl çalışmalarını yapıyorsa, aynı şekilde Mhp içerisinde ilçe teşkilatlarının içerisinde ekibi olacak. Ciddi anlamda yükü paylaşacağımıza inanıyorum. İlimize ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Zeybekci: "Bismillah dedik"

Bismillah toplantısıydı
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir’de çalışmalarına başladıklarını dile getirerek, “Çalışma taktikleri ve projelerle ilgili çalışmalarımızın yoğunluğu ve bazı teknik konularla ilgili teşkilatımızdan arkadaşlarla bir tanışma ve tekrar böyle bir bismillah deme toplantısıydı. İl başkanlarımızla arkadaşlarımızı cesaretlendiren teşvik eden yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Zeybekci: "Bismillah dedik"

Süreci birlikte yöneteceğiz
Mhp İzmir il başkanı Veysel Şahin ise, Zeybekçi’yi desteklemek için çalışmalarını yürüteceklerini vurguladı: “Kazanacağız. Cumhur ittifakı sıklaşarak devam ediyor Güzel bir görüş alışverişinde bulunduk. Birlikte çalışacağız. Süreci birlikte yöneteceğiz. Hatta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız süreci birlikte yöneteceğiz. İl başkanlığı olarak yetkiyi kendisine verdik.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi engellilerin sesi ve kulağı oluyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.