Zabıtalara Yaka Kamerası

Zabıtalara Yaka Kamerası
  • 17 Şubat 2016 09:00

Seferihisar Belediyesi şeffaf belediyecilik anlayışı kapsamında yeni bir çalışmaya daha imza attı. Zabıtaların kullanmaya başladığı yaka kamerasıyla tüm çalışmalar kayıt altına alınacak. Bu sayede zabıta memurları ile vatandaşlar arasında yaşanan sorunlar, iddialar ve şikayetler belgelenecek ve çok daha şeffaf bir denetleme ortamı oluşturulacak.

İlk etapta 5 zabıta memuruyla başlayan uygulama önümüzdeki günlerde, tüm zabıta memurlarında uygulanarak, yaygınlaştırılacak.

Zabıtalara Yaka Kamerası

Konuyla ilgili konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “İlk günden beri belediyecilik anlamında “en şeffaf belediye” olmak için çalışmalar yaptık. Öncelikle halka kapalı yapılan meclis toplantılarının duyurusunu yaparak, halka açık hale getirdik. İkinci adım olarak meclis gündemini ilçedeki led ekrandan yayınlamaya ve çeşitli mecralarımızdan duyurmaya başladık. Yine her yıl belediyemizin gelir-gider tablosunu yayınlayarak halkımızı bilgilendirdik. Şimdi de zabıtalarımıza yaka kamerası alarak tüm denetimlerin ve ikili diyalogların kayıt altında olmasını sağlıyoruz. Bu hem zabıta ekiplerimizin hem de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak bir uygulama olacak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.