Yurt Dışına Çıkmaya Çalışan 54 Göçmen Yakalandı

Yurt Dışına Çıkmaya Çalışan 54 Göçmen Yakalandı
  • 14 Ocak 2016 09:08

İzmir’den yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye uyruklu 54 göçmen, Güzelbahçe ilçesinde uygulama yapan asayiş ekipleri tarafından yakalandı.

Yurt Dışına Çıkmaya Çalışan 54 Göçmen Yakalandı

İZMİR’DEN YASA DIŞI YOLLARLA YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞAN SURİYE UYRUKLU 54 GÖÇMEN, GÜZELBAHÇE İLÇESİNDE UYGULAMA YAPAN ASAYİŞ EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI. (ABDÜLAZİZ BAYDİLLİ/İZMİR-İHA)

Balıkkesir’den yola çıkarak İzmir’in Seferihisar ilçesine oradan da yurt dışına kaçmaya çalışan Suriye uyruklu 54 göçmen Güzelbahçe ilçesinde yakalandı. Maltepe Askeri Lisesi kavşağında uygulama yapan asayiş ekipleri gece saat 01.00 sıralarında Tamer Y. ve Halil H. İdaresindeki minibüsleri durdurarak kontrol etti. Asayiş ekiplerinin yaptığı kontrol sonrası, araçlar içinden çok sayıda can yeleği çıkarken, iki minibüste bulunan yaklaşık 54 kişinin Suriye uyruklu olduğu ve kaçak yollarla yurt dışına kaçmaya çalıştıkları anlaşıldı. Aralarında çocuklarında bulunduğu 54 göçmenin Balıkkesir ilinden yola çıkarak önce İzmir’in Seferihisar ilçesine oradan da yurt dışına kaçacakları öğrenildi. Göçmenler yapılan kontroller sonrası İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne götürüldü. Minibüs sürücüleri Tamer Y. ve Halil H. ise gözaltına alındı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.