Yüksel “Yandaş Medya’ya” Çattı

Yüksel “Yandaş Medya’ya” Çattı
  • 1 Nisan 2016 09:36

Cumhuriyet Halk Partisi  İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, yandaş olarak nitelediği bir gazetede yayınlanan ve partili milletvekilleriyle ilgili haber üzerine açıklamalarda bulundu.

Yüksel, haberde sözlerinin bilerek ve kasıtlı olarak çarpıtıldığını belirterek şunları söyledi:

“Yandaş medya her zaman yaptığı gibi açıklamalarımızı çarpıtarak CHP içinde kavga çıkarmak, bizi birbirimize düşürmeye çalışmak ve kamuoyuna CHP’de kavga varmış gibi göstermek için, Ali Cengiz oyunlarına başvurmuştur. Milletvekillerimiz ile ilgili söylediğim sözler kendi vekillik dönemimdeki arkadaşlarımla ilgili olarak söylediğim ve özellikle Aziz Kocaoğlu’nun köylerde, kırsalda çiftçi ve köylülerimiz için yaptığı çalışmaları anlatan sözlerdir. Elbetteki tüm milletvekillerimiz gece gündüz demeden çalışmışlardır. Ancak görevi ve sorumluluğu gereği Aziz başkan köylerde ve merkeze uzak ilçelerde daha fazla mesai harcamış, üretici Kooperatifleri, köylüye canlı hayvan desteği, tarla yollarının asfaltlanması yani tarımsal kalkınmanın sağlanması için daha çok çalışmıştır.  Zaten bu çalışmalarlada Birleşmiş Milletler tarafından en iyi tarımsal kalkınmayı sağlayan kent onurunu İzmir’e yaşatmıştır” dedi..

BAŞKA KAPIYA

İl Başkanı Yüksel, ayrıca kavga ve huzursuzluk arayanların bunu CHP İzmir İl Örgütü’nde bulamayacaklarını belirterek; “ Görüyoruz ki aklı sıra içimizde kavga çıkarmak, kendisine malzeme yaratmak isteyen yandaş basın, bu olayı kullanmak isterken ilk kez CHP’li milletvekillerimizden ve çalışmalarından söz eden, olumlu haberlere yer vermişlerdir. Bu olayın bizim açımızdan en ilgi çekici noktası budur.

Biz her dönemde, farklı alanlarda çalışma yapan tüm milletvekillerimizin çalışmalarını desteklemeye çalışmış ve takdirle söz etmişizdir. Bizim vekillerimiz,  AKP milletvekilleri gibi Muktedir’in saltanatını koruması, İktidar olanaklarının kullanılması için koltuk sevdasıyla çalışmamışlar, Halkın huzuru, refahı, barışı için, Ülkenin birliği ve kardeşliği için mücadele etmişlerdir. Hiçbir yandaş medyanın, AKP’nin borazanlığını yapan hiçbir kurumun CHP’de kavga varmış gibi göstermesine, birlik ve beraberliğimizi sarsmasına ne ben ne de milletvekillerimiz izin vermeyecektir. Bizler, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve tüm İzmir il örgütümüzle İzmir’e daha fazla hizmet etmek, AKP’nin kaosa ve teröre kurban ettiği birliğimiz ve kardeşliğimizi sağlamak için çalışıyoruz. AKP ve yandaş medya bu konuda bizim muhatabımız olamayacaklardır, başka kapıya” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Naldöken’de değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.