Yılın İlk Muhtarlık Ofisi Menderes’e

Yılın İlk Muhtarlık Ofisi Menderes’e
  • 21 Ocak 2016 08:30

Buca Belediyesi, ilçedeki muhtarların daha rahat, sağlıklı ve kaliteli ortamlarda çalışması için muhtarlık ofislerini yenilemeye devam ediyor. Belediye, 2016 yılının ilk muhtarlık ofisini Menderes Mahallesi’ne yaptı. Çevre düzenlemesi de yapılan muhtarlık ofisinin açılış kurdelesini, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Menderes Mahalle Muhtarı Nermin Eren ve Bucalı muhtarlar birlikte kesti.

Yılın İlk Muhtarlık Ofisi Menderes'e

HİZMETE TEMELDEN BAŞLADI”

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, belediye meclis üyeleri ile mahalle sakinlerinin katıldığı açılış töreninde konuşan Menderes Mahalle muhtarı Nermin Eren, Başkan Piriştina ile emeği geçenlere teşekkür etti. Eren, “Başkanım Menderes Mahallesi’ne ve sakinlerine yakışır bir muhtarlık açarak, Menderes Mahallesi’ne hizmete temelinden başladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BUCA’YA YAKIŞAN BİR BİNA OLDU”

Açılış töreninde yaptığı konuşmasında muhtarlara, en yakın mesai arkadaşlarım diye seslenen Başkan Piriştina, “Gerçekten yerel yönetimin en büyük kahrını çeken, benim en yakın mesai arkadaşım muhtarlardır. Bu yüzden onların binaları güzel, kaliteli ve rahat çalışılabilir olmalıdır. Bu hizmet aslında Buca’ya yapılmış hizmettir. Menderesli bir muhtara yakışır bir hizmet binası oldu. Umuyorum vatandaşlarımız buraya hep keyifli amaçlarla gelirler. Muhtarım da burada görev süresince Buca’ya hizmet etmiş olur” dedi.

Açılış töreninin ardından muhtarlık binasının içerisini gezen Başkan Piriştina, Muhtar Nermin Eren’e binanın anahtarını ve hediye buzdolabını vererek hayırlı olsun dileklerini iletti. Açılışta geçtiğimiz yıl Ekim ayında Hakkari’de şehit düşen Ömer Kılıçoğlu’nun eşi Özge Kılıçoğlu ile karşılaşan Başkan Piriştina, muhtarlık ofisinin içinde yer aldığı parka Şehit Ömer Kılıçoğlu isminin verilmesi yönündeki talebi Şubat ayı meclis toplantısında görüşeceklerini müjdeledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.