Yıldırım ve Kocaoğlu’ndan Test Sürüşü

Yıldırım ve Kocaoğlu’ndan Test Sürüşü
  • 19 Aralık 2015 15:05

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İZBAN’ın Menderes ve Torbalı hattı üzerinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yıldırım ve Kocaoğlu’na İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Milletvekilleri, AK Parti teşkilatı eşlik etti. Test sürüşü Cumaovası’ndan başlarken, Torbalı’da sona erdi.

“1 SANİYE BİLE BOŞ DURMAYACAĞIZ”

Torbalı’da konuşma yapan Binali Yıldırım, “Mesele memleket meselesi dedik ve çağrımıza kulak verdiniz. AK Parti’yi 5 buçuk ayda iş başına getirdiniz. Siz yapacağınızın fazlasını yaptınız, sıra bizde! Başta partimizin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve ekibi olarak, tüm milletvekilleri olarak ülkemizin her türlü sorununu çözmek için 1 gün bile 1 saniye bile boş durmaksızın çalışıp gayret edeceğiz. Çünkü bu güzel ülkeye borcumuz görevlerinin var. Görevlerimizin ne olduğunu biliyoruz.

Bugün şu gördüğünüz Denizli’den gelen trene bakın. Trenlerin 5-6 yıl önceki halini biliyorsunuz. Yollarda kalır, temizlik yok, kliması yok, insan trenle seyahat ettiğine bin pişman oluyordu. Şimdi öyle değil. Bu trenler tamamen Türkiye’de yapıldı. Nereden nereye geldik. Bugün Cumaovası’ndan bindik, buraya kadar geldik en ufak ses titreşim yok. Biz ne söz verirsek arkasındayız ve yaparız. Belediye başkanımız, belediye başkalarımız ve valimizle test sürüşünü yaptık. Ocak ayının son günlerinde bu trenlerle seyahat edebileceksiniz” dedi.

TORBALI PROJELERİ

Yıldırım, Torbalı’ya yapılacak projeler için ise, şunları söyledi:

Torbalı Belediye Başkanımıza Devlet Demir Yolları 20 dönüm arazi verdi Torbalı’nın en güzel parkını yapmak için. Orası yeşillenecek, şehir parkı ve nefes alma merkezi haline getirecek. Torbalı’ya hastane sözümüz vardı. 2016 sonuna kadar söz verdiğimiz hastaneyi de bitireceğiz 250 yataklı bir bölgesel hastane. Benim memleketim olan Erzincan’da bile 200 yataklı hastane var. Torbalı için sağlıkla ilgili bir müjdemiz var. Torbalı merkeze 2, Ayrancılar’a 2, Özbek’e 1 tane aile sağlık merkezi kuruyoruz. Önemli olan hizmet. Bizim insanlarla uğraşacak vaktimiz yok, hizmetlerle projelerle uğraşırız” dedi. Yıldırım, ‘Torbalı’ya hayırlı uğurlu olsun’”

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.