Yılan hikayesine dönen İl başkanlığı için Sındır, Kılıçdaroğlu ile görüştü

Yılan hikayesine dönen İl başkanlığı için Sındır, Kılıçdaroğlu ile görüştü
  • 12 Eylül 2023 18:46

İl kongresinin en çok mesai harcandığı illerden olan İzmir’de bir yanda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şenol Aslanoğlu için çalışırken, Genel Merkezden onay görmeme ihtimali üzerine cebinde Murat Aydın ismi ile görüşmeler yaparken, bir yanda Mehmet Şakir Başak ve Aytekin Tunus örgütle kol kola yürüyor.

Bir diğer yanda ise örgütün ve bazı eski milletvekillerinin de desteği ile Ağabey formülü için eski milletvekili Kamil Okyay Sındır ikna edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde örgütün talebini geri çevirmeyen Kamil Okyay Sındır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için Ankara’ya gitmiş ancak 100. yıl kutlamalarında yaşanan yoğunluk nedeniyle Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşememişti.

Görüşme gerçekleşemeyince eski vekil Kamil Okyay Sındır aday olmama kararı almıştı. Ancak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan telefon alan Sındır’ın, telefon konuşması sonucunda yanlış anlaşılmanın çözümlendiği öğrenildi.

Bu yanlış anlaşılmanın ortadan kalkması ile birlikte CHP İzmir eski milletvekili Kamil Okyay Sındır tekrar Ankara’ya giderek Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin sonucunda Kılıçdaroğlu’nun uzlaşı ile seçime gidilmesini talep ettiği, uzlaşı sağlanmaz ise demokratik hak gördüğü adaylık noktasında aday olan hiçbir isme herhangi bir itirazı söz konusu olmadığı edinilen bilgiler arasında.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ENGELSİZ BİR BERGAMA İÇİN BİR ARAYA GELİNDİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.