YENİ YIL ÖNCESİ KÖRFEZ’DE BLUES GECESİ

YENİ YIL ÖNCESİ KÖRFEZ’DE BLUES GECESİ
  • 17 Aralık 2025 09:37
  • A+
    A-

“Yeni yıla sayılı günler kala Körfez’de blues gecesi”

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla sayılı günler kala kentin kültür ve sanat yaşamına renk katan etkinliklerine devam ediyor. 27 Aralık’ta düzenlenecek “Blues on Blues” etkinliği, İzmir Körfezi’nin eşsiz manzarası eşliğinde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

YENİ YIL ÖNCESİ KÖRFEZ’DE BLUES GECESİ

YENİ YIL ÖNCESİ KÖRFEZ’DE BLUES GECESİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2025’e veda ederken “Blues on Blues” etkinliği düzenliyor. İzmir Kültür AŞ ve İZDENİZ AŞ iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik, 27 Aralık Cumartesi günü denizin ortasında yılın son günlerine yakışan bir atmosfer sunacak. Saat 19.30’da Konak İskelesi’nden hareket edecek Bergama Vapuru, blues müziğin sıcak ezgilerini yeni yıl heyecanıyla buluşturacak.

Gecede, blues sahnesinin sevilen gruplarından The Old Ramblers, ritim ve melodileriyle katılımcılara hem yılın yorgunluğunu unutturacak hem de yeni yıla keyifli bir başlangıç duygusu yaşatacak.

Etkinlik süresince Bergama Vapuru’nda yiyecek ve içecek servisi yapılacak. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesine izin verilmeyecek.

Biletler online satışta

Etkinliğin biletleri bubilet.com.tr üzerinden satışa sunuldu. Online bilet alan katılımcılar, kendilerine SMS ile iletilen bağlantı üzerinden QR kodlu biniş kartlarını alarak vapura giriş yapabilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  KARŞIYAKA’NIN ARAMA KURTARMA EKİBİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.