Yeni Yer, Aynı Hizmet

Yeni Yer, Aynı Hizmet
  • 13 Ocak 2016 09:30
İzmir Kent Konseyi hizmet binası, yeni yerine taşındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Konak katlı otopark altında bulunan yeni ofiste meclisler, çalışma grupları ve yürütme kurulu toplantıları için sekreterya hizmetinin verildiği ve çalışmaların yürütüldüğü İzmir Kent Konseyi, yeni dönem çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi desteği ile sürdürmeye devam edecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nda ve Kent Konseyi Yönetmeliği gereğince Şube Müdürlüğü kurmak gibi bir görev ve sorumluluk bulunmadığını, buna rağmen  Türkiye’de ilk kez müdürlük düzeyinde bir örgütlenme modeline gittiğinin altını çizen İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Daha esnek bir çalışma yöntemi ve ortamı sağlamak için İzmir Kent Konseyi ile aynı adı taşıyan müdürlük düzeyinde bir örgütlenme modeline gidilmeden, yine yasada öngörülen personel desteği ile gerekli ayni ve nakdi yardımlar, bütçe ve olanaklar çerçevesinde, geçmişte olduğu gibi yeni hizmet yerinde de verilmeye devam edecek” diye konuştu.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay, Alaçatı Ot Festivali’nin açılışını yaptı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.