Yaşanılacak Kentten Kanser Eden Kente

Yaşanılacak Kentten Kanser Eden Kente
  • 24 Aralık 2015 11:15

Kış ayları, hava kirliliğini de beraberinde getiriyor. Havaya çöken duman ve is, vatandaşlarını yaşamını hem olumsuz etkiliyor, hem de sağlık tehlikesi yaratıyor.

İzmir’in genelinde etkili olan ve vatandaşların nefes almasını neredeyse imkansız hale getiren kirli hava, gece adeta bir bulut gibi İzmir’in üzerine çöküyor. Vatandaşların gece dışarı çıkmasını imkansız kılan duman, bazı noktalarda ise görüş mesafesini neredeyse sıfıra indiriyor.

Dumanlı hava sahasına dönen İzmir’in yaşanılacak kentten ziyade kanser edecek kente dönüşmesi ise vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Özellikle Konak, Bornova, Buca, Karabağlar ve Karşıyaka’nın bazı kesimlerinde etkili olan duman yüzünden gece akşam saatlerinde sokakta yürümek işkenceye dönüşmüş durumda.

İnsan sağlığını ciddi oranda etkileyen bu durumun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, belediyelerin konuya derhal el atması gerektiğini ifade etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.