“Yanlış Bir Tavır Takınmış”

“Yanlış Bir Tavır Takınmış”
  • 19 Şubat 2016 16:20

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Çiğli’de sular durulmuyor. Meclis toplantılarında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la fikir ayrılığına düştüğü ve bu nedenle karşı karşıya geldikleri gerekçesiyle Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, tespit ettiği Çiğli Meclis Üyeleri Erkan Tuncer, Süleyman Karadağ, Mustafa Aldan ve Yusuf Çoban’ın  kesin ihraç talebi ile tedbirli olarak disipline gönderilmesini talep etti.

Talebin ardından Ankara’ya giden meclis üyeleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek dosya verdi. Bu Ankara ziyaretinden rahatsız olan Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen geniş katılımlı örgüt toplantısında rahatsızlığını dile getirdi.

Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, ilçe başkanlıklarının ve il başkanlığının by pass edilerek bazı isimlerin Ankara’ya gitmesi, her isteyenin genel başkanla görüşüp dosya  götürmesi, genel merkeze her gidenin ilçeleri ve il başkanını şikayet edenlerin kabul edilmemesi gerektiğini ifade etti.

TUNCER: “YANLIŞ BİR TAVIR TAKINMIŞ”

Konuya ilişkin açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Çiğli Belediyesi Meclis üyesi Erkan Tuncer, “ ‘By pass ederek Genel Merkez’e gidildi’ cümlesi yanlış. İsteyen herkes CHP’nin Genel Başkanı’nı ziyaret edebilir. Bu da bizim doğal hakkımız. Biz yalnız Genel Başkanı’mızı değil Genel Başkan yardımcılarımızı, milletvekillerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaret onları by pass ederek yapılan bir ziyaret değildi. Çiğli ilçesi hakkında görüşlerimizi bildirdik, Çiğli’de yapılan projeleri, halkımıza yapılan hizmeti anlattık. Bence bu noktada Çiğli İlçe Başkanı yanlış bir tavır takınmış. Biz hiçbir zaman partinin ilçe ve ilini ciddiye almamazlık yapmadık, yapmayız da.  Ben Büyükşehir Meclis üyesiyim, gidip Genel Başkan’ımızı ziyaret edemez miyim? Ziyarette de bulunurum, çayını kahvesini de içerim. Ben Büyükşehir meclis üyesiyim, İzmir hakkında da bilgi verebilirim. Sonuçta partimizle ilgili her şey kendisini ilgilendirir. Çiğli İlçe Başkanı’nın aklından geçen nedir bilmiyorum ama yanlış bir söylemde bulunmuş” dedi.

ÖRGÜT TOPLANTISINDA KİMLER VARDI?

Geçtiğimiz gün ikincisi gerçekleşen geniş katılımlı örgüt toplantısına, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl, Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Parti Meclis Üyeleri, Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.