Ve sonunda Neptün Soyer kapandı

Ve sonunda Neptün Soyer kapandı
  • 1 Ağustos 2023 11:19

Gizem ÇETİNKOL – Gazete Ege İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası ile uzlaşı sağlayamamasının ardından greve başlayan metro ve tramvay çalışanları ile ilgili paylaşım yaparak önerilen rakamı ve talep edilen rakamı duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, üzülerek uzlaşı sağlayamadıklarının altını çizdi.
Başkan Soyer’in paylaşımını alıntılayarak sosyal medya üzerinden işçilere verilen ücretle ilgili bir paylaşım da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’den geldi. Neptün Soyer’in paylaşımında kullandığı dil oldukça tepki aldı. Neptün Soyer paylaşımında “Çalışanlarımıza önerdiğimiz rakamların Türkiye şartlarında pek çok kamu kurumundan ve özel sektörden DAHA YÜKSEK olduğunu görüyoruz. Bu açıdan baktığımızda, belki de Türkiye’deki tek kamu işçileri grevini İzmir hak etmiyor” ifadelerini kullandı.

Ve sonunda Neptün Soyer kapandı
“Çalışanlarımıza” kelimesinin ardından tepkileri üzerine toplayan Neptün Soyer’e bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’dan geldi. Başkan Saygılı “Bu paylaşım, Tunç Soyer’in içine düştüğü zafiyetin; eşi Neptün Soyer’in de başkan edası ve diliyle tespitlerde bulunarak arka plandan belediyeyi yönettiğinin belgesidir!” dedi.
TEPKİLERE DAYANAMADI
Konuya ilişkin paylaşımının ardından oldukça tepki gören Neptün Soyer sosyal medya profilini arkadaşı olmayan kişilere kapatarak çare aradı.

Ve sonunda Neptün Soyer kapandı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş'te Belediye emekçilerine bayram hediyesi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.