Vatandaş, itfaiye, veteriner işbirliği bir güvercine hayat verdi

Vatandaş, itfaiye, veteriner işbirliği bir güvercine hayat verdi
  • 3 Nisan 2016 09:41

Buca’da vatandaş, itfaiye ve veteriner işbirliği bir kuşun hayatını kurtardı. Buca Belediyesi hizmet binası yanında yer alan ağaçlık bölgede bir güvercinin çırpınışları, itfaiye ve Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Bir ağacın dalında ayağı ipe dolanan güvercinin çaresizce çırpınışlarını gören vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.  İtfaiye ekipleri güvercini mahsur kaldığı ağaçtan kurtararak özgürlüğüne, Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de yaralı kuşa ilk müdahaleyi yapıp, tedavi ederek sağlığına kavuşturdu.

Vatandaş, itfaiye, veteriner işbirliği bir güvercine hayat verdi

Buca’da bir ağaç dalında ayağı ipe dolanan güvercinin çırpınışları İzmir İtfaiyesi ile Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.  Buca Belediyesi hizmet binası yanında yer alan ağaçlık bölgede bir güvercinin ağacın dalında çaresizce çırpınışlarını gören çevre esnafı ve vatandaşlar durumu İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine bildirdi.

Vatandaş, itfaiye, veteriner işbirliği bir güvercine hayat verdi

Olay yerine gelen ekipler merdiven yardımı ile ağacın tepesine çıkarak çaresiz güvercini özgürlüğüne kavuşturdu. İpin, güvercinin ayağına sıkı sıkıya bağlı olduğunu gören itfaiye ekipleri ile vatandaşlar, durumu Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen veteriner hekimler yaralı kuşu tedavi etmek üzere Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek ilk müdahaleyi yaptı. Tedavisi tamamlanan güvencin özgürlüğüne kavuştu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.