Vali Toprak’tan ‘FETÖ’ Uyarısı

Vali Toprak’tan ‘FETÖ’ Uyarısı
  • 13 Ocak 2016 09:50

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kaymakamlarla bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Vilayetler Evi’nde gerçekleşen görüşmede Vali Toprak, ‘paralel yapı’ vurgusu yaptı.

Vali Toprak, kaymakamlara hitaben gerçekleştirdiği konuşmada, ‘devlet içinde devlet oluşturan, her türlü istismarı, kanunsuzluğu, hukuksuzluğu içerisinde barındıran’ dediği ‘FETÖ’ örgütüne dikkat çekti. Örgütün istismar alanlarının yok edilmesine karşı etkin tedbir talimatı verdi.

Öte yandan Vali Toprak, kurumlar arası işbirliği mesajı vererek, “Kurumlar arası iş birliğini gerçekleştirmede ve tıkanan sorunların kurumlar arasında giderilmesi noktasında bizzat yönlendirme ve işin sahibi olarak sonuçlandıracak şekilde giderilmesine gayret göstermenizi istiyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı da hepinizi bir kez daha tebrik ediyorum ve yeni başlayan arkadaşların da bu güzel ilde hizmet etme fırsatını buldukları için şanslı olduklarını, ama bu şansın vermiş olduğumuz hizmetle daha da yerine oturacağını ve anlam kazanacağını da ifade etmek istiyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.