Twitter’ın 9 kullanışlı özelliği

Twitter’ın 9 kullanışlı özelliği
  • 19 Şubat 2019 17:41

TAKİBİ BIRAKMA: Zaman akışınızda belirli bir hesabın Tweet’lerini görmek istemiyorsanız, hesabı takip etmeyi bırakabilirsiniz. Gizli hesap olmadığı sürece, ihtiyaç duyduğunuzda bu profilleri ziyaret ederek Tweet’lerini görüntüleyebilirsiniz. Bir hesabı takip etmeyi bırakmak, o hesabın sizinle iletişim kurmasını, Tweet’lerinizi görmesini ya da sizi takip etmesini engellemez.

ENGELLEME: Belirli hesapların sizinle iletişim kurmasını, Tweet’lerinizi görmesini ve sizi takip etmesini engelleyerek kısıtlayabilirsiniz.

GELİŞMİŞ ENGELLEME: Gelişmiş Engel özelliğini kullanarak engellenen hesaplar listenizi başka bir kişiyle paylaşabilir veya bir başkasının engellenen hesaplar listesini alabilirsiniz.

SESSİZE ALMA: Bir hesabın Tweet’lerini, hesabı takibi bırakmadan veya engellemeden zaman akışınızdan kaldırabilirsiniz. Ayrıca, belirli kelimeler, konuşmalar, ifadeler, kullanıcı adları, emojiler ya da hashtag’ler için Gelişmiş Sessize Alma’yı kullanabilirsiniz.

DİREKT MESAJI DEVRE DIŞI BIRAKMA: Direkt Mesaj ayarını devre dışı bırakarak, takip etmediğiniz hesapların size direkt mesaj atmasının önüne geçebilirsiniz. Fakat bu değişikliği yapmadan önce takip etmediğiniz kişilerle mesajlaşmışsanız bu araç onların sizinle iletişim kurmasını engellemeyecektir.

FİLTRELİ BİLDİRİM: Aldığınız bildirimlere farklı filtreler uygulayabilirsiniz. Kalite filtresi aktif hale getirildiğinde yinelenen veya potansiyel spam gibi düşük kaliteli içerikleri bildirimlerinizden çıkarabilir. Bildirimleri Sessize Al özelliği, bildirimlerde kaçınmak istediğiniz kalıpları ve kelimeleri sessize almanızı sağlar. Gelişmiş Filtreler, belirli hesap türlerinden veya hesabınızın çok dikkat çektiği belirli zaman aralıklarında bildirimleri devre dışı bırakmanıza olanak tanır.

KORUNAN TWEETLER: Twitter’a kaydolduğunuzda, Tweet’leriniz varsayılan olarak herkese açıktır, bu da herkesin görüntüleyebileceği ve onlarla etkileşime geçebileceği anlamına gelir. Hesabınızı gizlediğinizde diğer Twitter kullanıcılarının sizi takip etmek istediklerinde size bir istek göndermeleri gerekir. Tweet’lerinizi gizlemeden sizi takip eden hesaplar, onları engellemediğiniz sürece sizle etkileşime girmeyi sürdürebilir.

GÜVENLİ ARAMA: Güvenli Arama işlevi, olası hassas içerikleri ve kullanıcıların engellediği ve sessize aldığı hesapları hesapları varsayılan olarak kaldırır.

HASSAS MEDYA: Hassas olabilecek belirli görüntüleri görmemeyi seçebilirsiniz. Twitter’ın varsayılan ayarı, potansiyel hassas içerikleri bir uyarıyla birlikte sunar. Bu özellik ayarlar kısmında değiştirilebilir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.