“TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKİ KALACAK”

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKİ KALACAK”
  • 29 Ekim 2016 10:30

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında “Türk milleti, kaderinin ve kardeşliğinin önüne geçmeye, geleceğini ve geçmişini karartmaya teşebbüs eden tüm planları, tüm fitneleri ve 15 Temmuz da olduğu gibi tüm girişimleri hezimete uğratmıştır.” Dedi.

Hotar “Cumhuriyetimiz; yoksulluk içindeki bir milletin, evlatlarını savaşlarda şehit vermiş bir milletin ortak eseri olarak doğmuştur. Milli mücadele döneminde birlik ve kardeşlik içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz özünde var olan bağımsızlık ve özgürlüğü kazanmıştır. Bizler de kanıyla, canıyla bu vatanı korumak uğruna tüm benliğini feda etmiş vatan evlatlarımız ve milletimizin her bir ferdi için çalışıyoruz ve çalışacağız.” Dedi. Yeni anayasa konusuna değinen Hotar “ Bu amaçla, daha demokratik, daha adil, daha eşitlikçi bir anayasa için var gücümüzle çalışıyor, muasır medeniyet hedeflerimize ulaşmak, Türkiye’nin uluslararası itibarını daha da yükseltmek adına kendimizi geliştiriyor ve yeniliyoruz. Demokrasimizi korumak adına atılacak her adım ülkemizi de ileriye taşıyacaktır” dedi.

Prof. Dr. Nükhet Hotar Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü bölücü girişime rağmen baki kalacağını belirtti ve “Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere vatanı uğruna hayatlarını adayanları, 93 yıllık cumhuriyet tarihi boyunca vatan savunması için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümünü kutluyorum.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.