Tunç Soyer, ‘Türk vitesi diye bir şey var!

Tunç Soyer, ‘Türk vitesi diye bir şey var!
  • 4 Şubat 2019 13:57

‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, sahaya inilmekte geç kalındığı eleştirileriyle ilgili, “Geç kalınmadı. Türk vitesi diye bir şey var. Ona inanıyorum” dedi. Soyer, önümüzdeki haftadan itibaren tam olarak sahada olacağını belirterek, “Şuanda programlarımızı oluşturuyoruz. Günde 3-4 programa katılıyorum. Müthiş bir heyecan, sıcak bir ilgi var. Bundan çok gurur duyuyorum. Türkiye’deki değişim İzmir’den başlayacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, adaylığının Parti Meclisi’nde onaylanmasının hemen ardından çalışmalara başladı. Soyer, “CHP adayları belirlemekte geç kaldı” eleştirileriyle ilgili olarak, “Geç kalınmadı. Kesinlikle öyle düşünmedim. Türk vitesi diye bir şey var. Ona inanıyorum. Son dakikada mucizeler yaratırız” dedi.

SAHADAKİ ENERJİYİ, UMUDU PAMUKLARA SARIP KORUMAK İSTİYORUM

Soyer, programını olgunlaştırdığını, bu hafta il yönetimi, milletvekilleri ve belediye başkan adaylarıyla bir araya geleceğini belirterek, “Her an bir adım atıyoruz. Attığımız her adımın da karşılığını buluyorum. Dün 3-4 programa katıldım. Müthiş bir heyecan, sıcak bir ilgi var. Bundan çok gurur duyuyorum. Bu Türkiye’de siyaset kültürünü ve dilini değiştirecek bir şey. Olağanüstü parlak bir umut var. Bu enerjiyi, umudu pamuklara sarıp korumak istiyorum. Çok kıymetli bir şey. Türkiye’deki değişim İzmir’den başlayacak” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAM ANLAMIYLA SAHADAYIZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Soyer, önümüzdeki haftadan itibaren tam anlamıyla sahada olacaklarını, yakın-uzak ilçelerin tamamına gideceğini söyledi. Soyer, “İl yönetimimizin, milletvekillerimizin ve belediye başkan adaylarımızın düşünceleri çok önemli. Görüşmeleri yaptıktan sonra önümüzdeki hafta itibariyle tam anlamıyla sahada olacağız” dedi.

Kaynak: Gündeme bakış

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İZSU Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.