Torbalı’nın aday adayı Baytekin “Her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım”

Torbalı’nın aday adayı Baytekin “Her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım”
  • 1 Aralık 2023 11:12

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin bütün birikimleri ile Torbalı’ya hizmet etmeye hazır.

Baytekin çıktığı adaylık yolculuğunun ‘Hem bir vefa, hem bir görev’ bilinciyle başladığını belirterek “Ben Torbalı’da doğup Torbalı’da büyümüş bütün kazanımlarımı Torbalı’da elde etmiş bir kardeşinizim. Torbalı için çalışmak, Torbalı için üretmek ve ilçe halkının huzurunu düşünmek benim için vicdani ve siyasi bir sorumluluktur. Dün olduğu gibi, bugün yaptığım gibi, her zaman Torbalı halkının hizmetinde olacağım” dedi.

YILDIRIM BAYTEKİM KİMDİR?

Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, Torbalı’da doğup büyüyen ve yatırımlarını Torbalı’ya yapan eğitimci ve iş insanıdır. Yıldırım Baytekin,
*İlk ve orta öğrenimimin ardından Torbalı Lisesi’ne devam ederken Torbalı Sporun amatör ve profesyonel futbol takımlarında yer aldı
*Akdeniz Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü bitirdi.
*Üniversite sürecinde Atatürkçü Düşünce Derneğine, tarih ve felsefe kulüplerine üye olup buralarda aktif rol aldı.
*2001 yılında itibaren sırasıyla Özel Torbalı Dershanesi’nde, Özel Seç-Test Dershanesi ve ABC Dershanesi’nde tarih öğretmenliği yaptı.
*2005 yılında Özel Özdere Uğur Dershanesi’ni açarak kurucu müdürlüğünü yaptı.
* Şubat 2008’de Torbalı Uğur Dershanesi’ni, 2014 yılında ise yine eğitimde Ulusal bir marka olan Torbalı Bahçeşehir Koleji , 2022 yılında Tire Uğur Okullarını , Kemalpaşa  ve Ödemiş ilçelerinde de Kurslar açmak suretiyle İzmir Güney Bölgesinde bu kurumların kurucusu ve eğitim ve öğretim koordinatörü olarak eğitim işletmeciliğini devam ediyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla'da gönüllüler 45 dakikada 332 kg çöp topladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.