Toplantıda Neler Konuşuldu?

Toplantıda Neler Konuşuldu?
  • 12 Ocak 2016 18:50

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/ Haftasonu gerçekleşecek olan kurultay öncesi, kurultay delegeleri ile toplantı düzenleyen CHP İzmir İl başkanı Alaattin Yüksel, toplantı sonrası basın açıklaması yaptı. Toplantıda kurultayla ilgili ayrıntıları değerlendirdiklerini belirten Başkan Alaattin Yüksel, “İzmir’den 2 milletvekilimiz aday bizde herkes özgür iradesiyle oy kullanır. Fakat bizim ortak adayımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.
Genel olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu konuştuklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, ” AKP’nin Türkiye’yi kötü yönettiğinle ilgili tüm yurttaşların hem fikir olduğunu biliyoruz. Bu kurultayın iyi değerlendirilmesi gerekiyor. CHP biran önce iktidar olması gerekiyor. Bunun için çalışmalar yapacağız. İzmir’den PM ve YDK’ya aday çıkarsa oy alacağını düşünüyorum. Önceden olsa ben olacağım, ben olacağım diye konuşulurdu. Bu sefer öyle birşey olmadı” dedi.
Öte yandan toplantıda Ankara’da kalınacak oteller ve İzmir’den kaç otobüs gidileceğide konuşuldu.
Toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hiç söz almadı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.