Tiyatronun Yıldızları Karşıyaka’da Yetişecek | Gazete EgeTiyatronun Yıldızları Karşıyaka’da Yetişecek | Gazete Ege

Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişecek

Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişecek
  • 6 Mayıs 2019 11:33
  • A+
    A-

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 23 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğü ‘Temel Oyunculuk Eğitimi’ ile bu yaz da tiyatroya yeni yetenekler kazandıracak. 10-14, 15-24 ve 25-45 yaş gruplarına yönelik olarak gerçekleştirilecek kurslar için, 6 Mayıs’tan 14 Haziran’a kadar Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ne başvuru yapılabilecek. Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişecek

SAHNE FIRSATI
Başvuru sürecinin ardından yapılacak elemelerle, eğitime katılmaya hak kazananlar belirlenecek. Kursiyerler 23 Haziran itibariyle Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde ses, ritim, diksiyon, beden dili, sahne üzeri çalışmaları, doğaçlama, mimik, rol, metin çözümleme, karakter yaratma gibi konularda eğitim alacak. 29 Ağustos’ta sona erecek kursta başarılı olan katılımcılar, yeni sezonda Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahneye koyacağı oyunlarda rol alma fırsatı da yakalayacak. Kayıt için 0232 399 44 59 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

SANATA TAM DESTEK
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay “23 yıldır kentimizin kültür ve sanat yaşamına önemli katkılar sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu yaz da sahneyle tanışmak, yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek isteyenlere önemli bir eğitim fırsatı sunuyor. 10 ve 45 yaş aralığında olan, tiyatroya gönül veren herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Tiyatroya ve sanatın her dalına desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Tiyatronun yıldızları Karşıyaka’da yetişecek
Bu haber ilgini çekebilir ->  Efes Selçuk’ta kütüphane haftası etkinlikleri başladı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.