Tire Belediyesi’nde Skandal…

  • 9 Mayıs 2021 22:04

Tire Belediyesi’nde Skandal...Tire Belediyesi’nde Skandal…

Konu vahim… Hatta vahim ötesi… Kan donduran cinsten…

Tire Belediyesi, ilçesinde bulunan 17 köpeği kamyonete doldurup Aydın’ın Germencik ilçesine terk ediyor..

Yok artık demeyin, resmi makamlarca tespit edilmiş. Hatta Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın İl Şube Müdürlüğü, İyi Parti’den seçim kazanan Tire Belediyesi’ne 17 bin 561 Tl para cezası kesmiş.

Hayvanlara kasıtlı olarak, acımasızca ve zalimce işlem yapmak, dövmek aç ve susuz bırakmak, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek” hükmüne aykırı davranmaktan kesiliyor bu ceza.

Boy boy ilanlar, göstermelik mama kapları, vatandaşa şirin gözükmek için bol kameralı patili dostları besleme işin şovu tabii ki…

Aslında Tire Belediyesi’nin ilk vukuatı değil. Daha önce de barınak ile skandal haberleri çıkmıştı.

4 Nisan günü servis edilen haberdeki şova bakar mısınız…

Haber aynen şöyle ;

Tire Belediyesi sokaktaki can dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyor. Şehrin muhtelif yerlerinde daha önce mama ve su odakları oluşturan, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışmaların devam ettiği Tire ‘de sokaktaki can dostlarımızın beslenmesini kolaylaştırmak amacıyla “MamaMatik” adı verilen mama kumbaraları monte edildi.

Tire Belediyesi’nde Skandal...

Başkan Salih Atakan DURAN bu pozları verdikten kısa süre sonra Tire Belediyesi görevlileri 17 patili dostu belediyenin resmi kamyonetine doldurup Aydın Germencik sınırlarına atıp kaçıyorlar.

Tire Belediyesi’nde Skandal...

Bu tam anlamı ile iki yüzlülük değil midir? Bir taraftan “MIŞ” gibi yapmak, bir taraftan da bu acımasız olayın yapılmasına izin vermek…

Kimse beni, bu olayın başkanın haberi olmadan yapıldığına inandıramaz.

Şimdi birileri kurban seçilecek, sadık personellerden(!) biri çıkıp “işgüzarlık yaptık başkanımızı zor duruma düşürdük, onun zinhar haberi yoktur. Olsa idi o kamyonete bizleri doldurur gidip atardı. Başkanımız tam bir patili severdir.” diyecektir…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.