“Terörün Sebebi AKP ve CHP”

“Terörün Sebebi AKP ve CHP”
  • 30 Mart 2016 11:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş parti gündemini ve İzmir’de yaşanan olayları değerlendirdi. Karataş değerlendirmesinde, “Hala İzmir’in iyi yönetilmediğini AKP ve CHP bürokrasileri arasında sıkıştırıldığını düşünüyoruz, maalesef bu bağnazca tutum ve partizanlık aşılamadı. İzmir kaybediyor. Bir de şimdi terör tartşması yapıyorlar ve çok komik oluyorlar” diyerek şehir gündemini,  “MHP dışarıdan çıplak gözle değerlendirilemeyecek kadar kuvvetli ve derin sevgi bağlarıyla birbirine bağlanmış kadrolardan oluşur.  Bu derinliği de herkes kavrayamayabilir ” diyerek parti gündemini değerlendirdi.

AKP ve CHP Komik oluyor

Yakın zamanda İzmir gündemine oturan ve AKP’li vekillerle CHP’li belediye başkanları arasında başlayan ve yayılan “terör ve terörist” polemiği için de açıklamalarda bulunan Karataş; “Şimdi günah çıkartmaya mı çalışıyorlar? Biz ve bütün İzmir bu iki partinin temsilcisine gülerek tepki veriyor. AKP Hükümeti temsilcileri şu anda devlet operasyon yapıyor siz parsa toplama derdindesiniz! Türk Milleti Şehit veriyor siz oy derdindesiniz bunu görmüyor muyuz sanıyorsunuz! Valilere operasyon emri verdirmeyen, teröristin şehirlere ikmal yapmasına göz yuman, Oslo, İmralı, Dolmabahçe ve Kandil görüşmelerini ben mi yaptım? Çözüm sürecini denilen ihanet ve yıkım projesini ben mi başlattım? Teröristi davul zurnayla karşılayıp, savcıları ayağına gönderip, seçim arabalarıyla tur atmalarını ben mi sağladım! Yazıklar olsun insan biraz utanır! CHP farklı mı? Hayır. Kürt kardeşlerimizin oyunu almak için PKK’lılara şirin gözükmek bunların işi! Habur’un mimarlarından biri de Sezgin Tanrıkulu’dur! Daha hangi yaptıklarını söyleyeyim doğu ve güneydoğu kaynaklı oyları almak için şirazeden çıkan parti CHP’dir, yolunu şaşıran parti CHP’dir! İkisi de sorumsuzlukları ve basiretsizlikleriyle teröre fayda sağlamıştır. Bunlar saklı değil ki, sadece iki partinin yöneticileri pişkin o kadar!” Dedi…

İzmir yaşamına müdahale var

İzmir’in şehir yaşamının bir türlü gelişmediğini de vurgulayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “iki partinin kayıkçı kavgasının zararını İzmir çekiyor, İzmirliler çekiyor! Gerçekten İzmir’in yaşamına müdahale var! İstanbul’dan daha fazla trafik ve ulaşım sorunumuz var, ama sorumlular umursamıyor. Çiğli Karabağlararasında sabah ve akşam yolculuk yapamazsınız, işinize veya hastaneye gidemezsiniz. Bu trafik sorunu biliniyor fakat çare düşünülmüyor, konu hakkında açıklama bile yok! Yılların sorununa anca kulak tıkanıyor! İzmir’e ve İzmirliye günah, yazık ediyorlar.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek

 

MHP Çok Güçlü Bir Yapı

Parti içindeki farklı çalışmaları da değerlendiren İl Başkanı Necat Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi özel konumu ve iman kalesi olması sebebiyle çok dikkat çeken bir yerde duruyor. Bunun farkındayız. İçimizde gelişen olaylar çok büyük kitlelerin ilgisini çekiyor bu da çok normal. Fakat dışarıdan çıplak gözle MHP’yi ve Ülkücüleri anlamak mümkün değildir. Bizim değerlerimizi, birbirimize olan sevgi bağlarımızı ve inançlarımızı tanımak gerekir. Bizi böyle güçlü kadrolar oluşturur. Şu anda parti içindeki hareketlilik en fazla dikkat çeken meseledir.

Bir Lider var, bir de …

Fakat açık ve net söylemek istiyorum, bir kurumsal kimliğin ve hiyerarşinin oluşturduğu teşkilat yapısının içinde hareket ederiz. Meşruiyetimizi de buradan alırız. Bunu da tepeden tırnağa tüm mensuplarımız bilir ve buna inanır. Bunun dışında “lider anlayışımız” da “lider kavrayışımızda” zaaf ve tenakuz kabul etmez. Bizi güçlü yapan işte bu bağların toplam kuvvetidir. Genel Başkanımız yani Liderimiz partimizin başında Türk Milleti için soylu bir mücadele veriyor. Bizler de O’nu takip ediyoruz. Dışarıdan gezip ülkücülerin enerjisini koltuk derdinde harcayanları da anlamıyoruz. Biri lider; azimle görevinin başında bir de diğer mensuplarımız var; kongre yokken genel başkanlık derdinde…”  diye konuştu.

 

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.