Tepecik Hastanesi’nde yas var!

Tepecik Hastanesi’nde yas var!
  • 26 Mart 2016 09:20

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ve çocuk nefroloji dünyasının öncü isimlerinden, Çocuk Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Nejat Aksu yaşamını yitirdi.

Doç. Dr. Nejat Aksu’nun vefatı Tepecik EAH ve Tıp camiasını yasa boğdu. Aksu için 3 Mayıs 1989 yılından buyana hizmet verdiği Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Aksu’nun ailesi, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, İzmir’deki hastanelerden yöneticiler, meslektaşları, mesai arkadaşları, öğrencileri ve İzmir Tıp camiasından çok sayıda isim katıldı.

Saygı duruşuyla başlayan törende Doç. Dr. Nejat Aksu’nun özgeçmişi okunduktan sonra meslektaşları, ailesi ve öğrencileri gözyaşları içinde duygularını dile getirdi.

Hastanedeki törenin ardından Doç. Dr. Nejat Aksu, Yeşilyurt Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  TAEKWONDO YILDIZLAR İZMİR İL ŞAMPİYONASI’NDA FOÇA RÜZGARI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.