Tarım İşçilerinin Çilesi Bitmiyor!

Tarım İşçilerinin Çilesi Bitmiyor!
  • 5 Ocak 2016 10:00

Tarım işçileri trafik kazalarında ölmeye devam ederken, ders alınmıyor. Minibüslerin kasalarında üst üste çalışacakları tarlaya götürülen tarım işçilerinden gelen kaza haberleri, tüm ülkenin kanıksadığı acı bir gerçekken, uygulamadan vazgeçilmiyor.

Tarım İşçilerinin Çilesi Bitmiyor!

Özbey Mahallesi’ndeki bir tarlada kereviz toplayan 11 tarım işçisini Söke’deki evlerine götürmek üzere yola çıkan Celal Bahçevan’ın kullandığı 09 F 7556 plakalı minibüs, dün  saat 17.00 sıralarında Ahmetli Mahallesi yakınlarında yağmurun kayganlaştırdığı yolda virajı alamayıp, takla attı. Minibüsteki tarım işçilerinden Sevgi Kargan, Sibel Kargan, Yener Kargan, Elif Ekici, Merve Kaya, Göksel Turan, Pınar Yıldırım, Melek Yıldırım, Cihan Yıldırım, Sevda Demir ve Gülsüm Demir ile minibüs şoförü Celal Bahçevan yaralandı. Kazanın ardından bölgeye Tire, Ödemiş, Selçuk, İzmir ve Torbalı’dan çok sayıda amsulans sevk edildi.

Yaralılardan 4’ü İzmir, diğerleri Torbalı ve Selçuk’taki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “İğne Deliğinden Bornova” sergisi büyük ilgi gördü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.