Tarikat lideriyle ilgili iğrenç detaylar!

Tarikat lideriyle ilgili iğrenç detaylar!
  • 5 Eylül 2020 08:27

12 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddia edilen tarikat lideri Fatih Nurullah soruşturmasında yeni detaylar öğrenildi. Yaşadığı istismarı tüm ayrıntılarıyla savcılığa anlatan kız çocuğun ifadesi okuyanları dehşete düşürdü.

Uşşaki Tarikatı lideri’ olarak kendisini tanıtan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban ‘çocuk istismarı’ suçundan  geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu  iğrenç olayla ilgili bir tepki de Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelmiş ve yapılan açıklamada, “Çocuk istismarıyla, masum yavrularımıza uzanan şeref yoksunu, hain ve zalim ellerle mücadele etmek hepimizin vazgeçilmez görevidir” denilmişti.

Savcılıkta yaşadığı istismarı tüm ayrıntılarıyla anlatan küçük  çocuğa, bu yaşadıklarından kimlerin haberi olup olmadığı soruldu.

Küçük kızın  ifadesine göre  ise tüm bunlar annesinin gözü önünde oluyordu:

“Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylemem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti. Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih’in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASLANOĞLU’NDAN GEÇMİŞ DÖNEM İL BAŞKANLARINA BAYRAM TEBRİĞİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.