Taraftarlardan Gündüz’e İstifa Çağrısı

Taraftarlardan Gündüz’e İstifa Çağrısı
  • 16 Aralık 2016 10:36

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Geçtiğimiz ay Çiğli’de gerçekleşen olaylı İlçe yemeğinin yankıları sürüyor. Yemekte bir çok gerginlik yaşanırken, geceye damgasını vuran konu ise CHP’nin ilkelerini simgeleyen altı ok’lu dokuma halının açık arttırmayla satışa çıkması olmuştu.

Kilimin açık arttırmaya sunulmasının ardından Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a yakınlığıyla bilinen, CHP Çiğli Meclis üyesi Hüseyin Gündüz söz alarak CHP grubu olarak kilime on bin Türk lirası verdiklerini söyleyerek parti ilkelerinin satışa sunulmasını uygun bulmadıklarını dile getirmişti. Gündüz’ün ardından söz alan Çiğli Eski Belediye Başkanı Metin Solak, on bin yüz Türk lirası vererek CHP’nin ilkelerinin simgesi olan 6 ok dokumalı kilime talip oldu. Ancak Eski Başkan Solak’a kilimin satışı verilmedi. Bunun üzerine Başkan Solak, meclis üyesi Gündüz’e “sende varsa 10.000 TL ver, bende var veriyorum. Kandırmayın partiyi, siz bu parayı vermeyeceksiniz” dediği öğrenilmişti.

Meclis üyesi Gündüz’ün halı ya talip olmasına bir tepkide Başkanı olduğu Çiğli Belediyespor Taraftarlar Grubu Başkanı Emre Batuhan Altuntaş’tan geldi. Sosyal paylaşım sitesinden Çiğli Belediyespor Başkanı Hüseyin Gündüz’ü eleştiren Altuntaş Başkan Gündüz’ü istifaya çağırdı.

Altuntaş’ın paylaşımı şöyle;

Taraftarlardan Gündüz'e İstifa Çağrısı

Taraftarlardan Gündüz'e İstifa Çağrısı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki’den işçilere gece yarısı sürprizi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.