Taraftar klübü bastı!

Taraftar klübü bastı!
  • 17 Temmuz 2018 12:07

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup temsilcilerinden Bucaspor’da mevcut Başkan İrfan Bal’ın tek listeyle girdiği olağanüstü genel kurulda ortalık karıştı. Taraftarlar, kulüp binasını basarak yönetimi tanımadıklarını ve kulübü kendilerinin yöneteceğini açıkladı.

Kulüp binasına giren Bucasporlu taraftarlar ardından karakolun yolunu tuttu. Ancak Bal ve yönetim kurulunun Mehmet Aydın ve ekibinden şikayetçi olmadığı, bu yüzden taraftarların serbest kaldığı vurgulandı.

Başkan İrfan Bal ise yapılan davranışların doğru ve hoş olmadığını savundu. Kulübü yönetmenin kolay olmadığını vurgulayan İrfan Bal, “Maalesef yakışıksız bir eylem gerçekleşti. Ben kongre salonunda olduğum için neler yapıldığını göremedim. Ardından olaylardan haberim olunca gece saat 02.00’ye kadar yöneticilerimizle toplantı yaptık. Yarın (çarşamba) bir kez daha yöneticilerimizle toplanacağız. Gerekirse yine kararlar alabiliriz” dedi.

Bal, “Tekrar kongre olabilir mi?” sorusuna da şu şekilde cevap verdi: “Her şeyi yönetim kuruluyla konuşuruz. Gereken her şeyi yaparız” şeklinde konuştu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta ‘Anneler Günü’ coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.