Soyer’i öpen çocuk…

Soyer’i öpen çocuk…
  • 23 Nisan 2019 21:33

GAZETE EGE– İzmir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anlamlı etkinliklerle doyasıya kutlandı. Tam gün çocuklarla birlikte vakit geçiren onların bayramlarını kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çocuklarla birlikte çekildiği fotoğraflardan bir tanesi sosyal medyada İzmirli vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Küçük bir çocuğun babasının kucağındayken eğilerek Tunç Soyer’in başından öptüğü kare sosyal medyada en çok paylaşılan fotoğraflar arasında yerini aldı.

Soyer o kareyi Twitter hesabından da paylaşarak, “Ne unutulmaz bir gündü! İzmir’in çocuklarını şehrimizin karar süreçlerine dahil edeceğiz. Onları yılda tek bir gün yönetici koltuğunda misafir etmekle kalmayacağız. Yıl boyunca düşüncelerini aktarabilecekleri, Çocuk Belediyesi gibi yenilikçi mekanizmalar kuracağız” ifadelerini kullandı.

Soyer'i öpen çocuk...

Soyer'i öpen çocuk...

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çeşme’de iki dev organizasyon; 17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.