Soyer: İzmir’de rekorlar kıracağız

Soyer: İzmir’de rekorlar kıracağız
  • 4 Şubat 2019 09:28

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova İlçe Örgütü’nün düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen sandık görevlileri adeta gövde gösterisi yaptı. Toplantıya katılan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Örgütümüzde bu çalışma azmi ve inanç varken kimse İzmir üzerine planlar yapmasın. Onlar kendi belediye başkanlarını bir gecede görevden alırken bizim başkanlarımız aslanlar gibi halka hizmet ediyor” diyerek rakiplerine gözdağı verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer bu seçimde izmir’de rekorlar kıracaklarını söyledi.

CHP Balçova İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği Seçim Stratejisi ve Birlik Toplantısını Termal Otel Kardelen Salonu’nda düzenlenen kahvaltı ile gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ise “Dünyanın en bereketli toprakları olan Türkiye’de yaşamamıza rağmen mutlu değiliz. Bu yaşam kalitesini bu ülkenin güzel insanları hak etmiyor. Bu bir kader olamaz bunu değiştirmek mümkün. Bunun için siyaset yapıyoruz. Anadolu’nun öncüsü İzmir’de bunu başarırsak tüm Türkiye’ye örnek olacağız. İzmir Demokrasisi ile birlikte yaşama kültürü ile ve de AKP’ye boyun eğmediği için Türkiye’de her zaman örnek olmuştur. Bu seçimlerde iktidar partisi de çok zor durumda. Patlayacak ekonomik krizi bastırmaya çalışıyorlar. Tüm ülkede yaratacağımız başarı hikayesinin öncüsü yine İzmir olacak. Bu seçimde İzmir’de rekorlar kıracağız. İzmir’in gözlerinin içine bakarak müjde bekleyen Türkiye’ye, Balçova’nın kadınları bu müjdeyi verecek. Bu müjdeyi Balçova’dan İzmir’den yazmaya başladık” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de Balçova’ya her geldiğinde başarılı belediye hizmetlerini gördüğü için gurur duyduğunu ifade ederek “Balçova’da engellilere, spora, eğitime ve en önemlisi kadınlara yapılan destekler için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Onlar bin odalı saraylarında sefa yaparken vatandaş pazara gidemez oldu. Ülkemizin tüm ekonomik değerlerini satarak milli ve yerlilikten bahsediyorlar. AKP kendi belediye başkanlarını görevden alırken bizim belediye başkanlarımız aslanlar gibi halka hizmet ediyorlar. Yaptıkları tek şey milli duygularımızı sömürmek. Bizim vatandaşlarımızın milli duyguları da inançları da güçlüdür. Aynı zamanda bizim vatandaşlarımız çok akıllıdır. Her türlü yolsuzluğu yaparak milletin manevi değerlerini sömürenlere halkımız gerekli cevabı verecektir. Örgütümüzde bu çalışma azmi ve inanç varken kimse İzmir üzerine planlar yapmasın” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.