Soyer başkanlarla buluştu

Soyer başkanlarla buluştu
  • 11 Nisan 2019 22:40
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla Tarihi Asansör’de bir araya geldi.İlçe Belediye Başkanlarından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç toplantıya katılmadı.
31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, kentteki ilçe belediye başkanlarıyla ilk kez akşam yemeğinde buluştu. Buluşmaya başkan eşleri de katıldı.

Soyer başkanlarla buluştu
Soyer’in tanışmak ve kaynaşmak üzere düzenlediği yemekli organizasyona Cumhur İttifakı’nın belediye başkanlarından hiçbirinin katılmaması dikkat çekti. Aliağa Belediye Başkanı MHP’li Serkan Acar, Bayındır Belediye Başkanı AK Partili Uğur Demirezen, Bergama Belediye Başkanı AK Partili Hakan Koştu, Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer, Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar ile Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel ve Güzelbahçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa İnce katılmadı.

Başkan Soyer toplantı devam ederken sosyal medyadan, “İzmir’in 25 İlçe Belediye Başkanı ile tarihi asansörde buluştuk. Bütünşehir vizyon ortaklığımız için bu akşam serptiğimiz tohumların kısa sürede ilimizin tüm mahallelerine yayılarak meyvelerini vermesini diliyorum. #Aşklaİzmir” notunu paylaştı.

Soyer başkanlarla buluştu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta Esnaf Dönemi Başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.