“Siyasetin içinde olun”

“Siyasetin içinde olun”
  • 17 Mayıs 2016 08:45

Eğitim yatırımları ile dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, geleceğin yerel yönetici adayları ile bir araya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerine Buca’da hayata geçirdiği projeleri ve hedeflerini anlatan Başkan Piriştina, gençlere siyasetten uzak durmamaları çağrısında bulundu. Gençlerin ilçe ve ülke gündemine dair merak ettiklerini samimiyetle cevaplayan Başkan Piriştina, baba toprağı olan bir kenti yönetmekten ve hayalini kurduğu projeleri gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu da dile getirdi. Piriştina gençlere, “Siyasetten uzak durmayın. Bu ülkenin aydınlık geleceği sizlerin ellerinde şekillenecek” diye seslendi.

“Siyasetin içinde olun”

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Dokuz Eylül Üniversitesi Yerel Yönetim öğrencileri ile keyifli bir söyleşi yaptı. Gençlerin daveti üzerine geleceğin yerel yönetici adayları ile bir araya gelen Başkan Piriştina, gençlerin Buca ve ülke gündemine dair sorularını içtenlikle cevapladı.

Gençlerin siyasette aktif rol oynamamasının asıl nedeninin 1980 İhtilali’nin ardından ailelerin çocuklarını siyasetten uzak tutmaya çalışmaları olduğu söyleyen Başkan Piriştina, “Siyasetten uzak durmayın. Bu ülkenin aydınlık geleceği sizlerin ellerinde şekillenecek” çağrısında bulundu.

“Siyasetin içinde olun”

Genç bir yerel yönetici olarak ilçede gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerden bahseden Başkan Piriştina, Tınaztepe’de çalışmalarını sürdürdükleri Gençlik Merkezi’nin açılışını bu yıl içerisinde yapacaklarını müjdeledi. İzmir en güzel ve kapsamlı Gençlik Merkezi olacağını da vurgulayan Başkan Piriştina, ülkenin aydınlık yarınlara ulaşmasının ancak gençler sayesinde olacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  13. Alaçatı Ot Festivali coşkusu Edis ile zirveye çıktı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.