‘Şişman Güzeldir’ Karabağlar’da sahnelendi

‘Şişman Güzeldir’ Karabağlar’da sahnelendi
  • 13 Aralık 2019 12:06

8. Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali kapsamında “Şişman Güzeldir” adlı oyun, Karabağlar Belediyesi Muzaffer İzgü Konferans Salonu’nda sahnelendi. Füsun Demirel’in yöneterek Mert Küçülmez ve Ayşegül Sağlam’la birlikte rol aldığı oyun, yoğun ilgi gördü. Salonu dolduran ve aralarında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’yla eşi Fügen Selvitopu’nun da olduğu seyirciler, sanatçıları dakikalarca alkışladı.

‘Şişman Güzeldir’ Karabağlar’da sahnelendi

Oyun sonunda, festivali düzenleyen Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) yöneticileri tarafından Başkan Selvitopu’na, tiyatroya katkıları nedeniyle plaketverildi. Başkan Selvitopu da oyunculara, adlarına dikilmiş fidanların sertifikasını sundu. Füsun Demirel ve ekibini kutlayan Başkan Selvitopu, “Sanatçılarımız bugün bizleri onurlandırdılar. Kültür ve sanatsız bir toplum düşünülemez. Bu etkinlikleri, kültür ve sanata hasret Karabağlar’dadüzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

‘Şişman Güzeldir’ Karabağlar’da sahnelendi

nyaca ünlü İtalyan oyun yazarı, tiyatro yönetmeni ve oyuncu Dario Fo’nun eşi Franca Rame’yle birlikte kaleme aldığı “Şişman Güzeldir” adlı tek perdelik komedi türündekieserde, kadınların yaşadığı estetik ve güzellik kaygısı, özellikle iş hayatında karşılaştıkları baskılar ve modern aile ilişkilerindeki yozlaşmalar ele alınıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Aybüke’den yaşıtlarına Menemen Oyun Köyü çağrısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.