Sıra Onlarda

Sıra Onlarda
  • 18 Aralık 2015 10:14

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP İzmir Gençlik Kolları, İl Kongresi’ni 27 Aralık’ta yapma kararı aldı. Kongre öncesi ise aday bolluğu yaşanması, kulisleri daha da hareketlendirdi.

Mevcut başkan Mustafa Evsen, Genel Merkez’in de desteğiyle adaylık çalışmalarını sürdürürken bazı ilçelerin, eski il başkanı Sinan Sarıküse için destek olabileceği ve sık sık bu ismi dillendirdikleri konuşuluyor. Bazı ilçe başkanlarının bir araya gelip aday belirleme noktasında süreç adına ortak hareket etme kararı alacakları tahmin ediliyor.

Öte yandan daha önce adaylığını açıklayan Tarık Akbaba, delegelerle temas halinde olanTuğçe Onbaşı ve Ali Aktaş da adaylık çalışmalarını sürdüren isimler arasında.

Genel Merkez destekli ekibin de uzlaşması halinde Evsen’e tam destek verilecek. Eski İl Başkanı Sinan Sarıküse’nin yanı sıra il başkan yardımcısı Ferdi Erten, eski il sekreteri Melih Tıraş’ın MYK Üyeliği için nabız yoklayacağı iddiaları kulislerde dolanıyor.

Kongre gününe kadar ilçe başkanları ve delegelerin de verecekleri destek doğrultusunda aday sayısının azalacağı belirtiliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ömer Eşki: Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.