Sicilia Pizzeria

Sicilia Pizzeria
  • 24 Ekim 2019 10:57

 

Yeni mekanlar keşfetmeyi seviyorum.Farklı tatlar ilginç mekanlar her zaman ilgimi çekiyor.Bu kez yolum Çiğli’de henüz kapılarını bir kaç ay önce açmış Sicilia Pizzeria ‘ ya çıktı. İnce hamur İtalyan pizzalarıyla kısa sürede ilgi odağı haline gelen “Sicili Pizzeria”. misafirlerini Akdeniz ve Sicilya esintileriyle ağırlıyor.

Sicilia Pizzeria

Çiğli, Ataşehir mevkiinde hizmet vermeye başlayan Sicilia Pizzeria, girişimci Ammar Aydınalp tarafından hayata geçirilmiş bir marka. Sicilia Pizzeria gerçek İtalyan pizzası mirasının hakkını verebilmek adına “Lezzetli pizza hamurda başlar.” diyerek hamurlarını özel işlenmiş buğdaylardan elde edilen unuyla yapıyor. Bunun yanı sıra pizzanın baz soslarında farklılık yaratan Sicilia Pizzeria “Blue Cheese” baz sosuyla misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor. Menüsünde pizzanın yanı sıra salataları, özel baharatlı patatesi ve tatlı pizzalarıyla misafirlerine hizmet veriyor. Bu çeşitliliğin sonunda menüde yer alan el yapımı Reyhan Suyuyla damaklarınızda Akdeniz’in ferahlatıcı esintisini hissediyorsunuz. Kış menüsü içinse yeni ve farklı hummalı bir çalışma var mutfakta. Ammar Aydınalp fırsat buldukça önlüğünü giyip mutfağa geçiyor,kış menüsünü bende merakla bekliyorum.

 

Sicilia Pizzeria

Genç girişimci Ammar Aydınalp,’ın hedefleri büyük , henüz yeni bebek Sicilia Pizzeria’yı ulusal ve uluslararası bir marka haline getirebilmek için çalışmalara başlamış bile .

Sicilia Pizzeria

Menü geniş ama benim favorim Füme Kaburga ve Bufalo Tavuk.Mekan pazar günleri hariç 11:00  23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.Ayrıca paket servisi de var.

Sicilia Pizzeria:

Yeni Mahalle, 8780/1 Sokak, No:12/B

Çiğli/İZMİR

0232 376 0 400

Instagram: /sicilia_pizzeria

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA’NIN GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAFA YANSIDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.