Şiar’ı yakmışlar! Müge Anlı’da kan donduran itiraflar!

Şiar’ı yakmışlar! Müge Anlı’da kan donduran itiraflar!
  • 27 Ağustos 2020 12:09

Müge Anlı’nın programında 9 yaşındaki Şiar’ın öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Hami Kıcı’nın Şiar’ı taciz ettiği itiraflardan sonra çivili sopayla dövdüğü ortaya çıkmıştı.

Tatlı Sert programının dün yapılan yayınında tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran olay gündeme oturdu. 9 yaşına kadar işkence, taciz ve şiddet gören Şiar Kılıç’ın yaşadıkları herkesin yüreğini yaktı. Müge Anlı’nın programında Şiar Kılıç cinayetine ilişkin son dakika gelişmeleri yaşandı. Dünkü canlı yayında taciz, cinayet gibi pek çok iddia yer almış ve programın sonunda da Gülüzar ve Hami gözaltına alınmıştı. Ve canlı yayında edinilen bilgiye göre Hami’nin kardeşi cinayeti itiraf etti ve anne ile sevgilinin Şiar Kılıç’ı yakarak öldürdükleri ortaya çıktı.

Canlı yayında gözaltına alınan Hami Kıcı ve Gülüzar Amanet Şiar’ı yakarak öldürdüklerini itiraf ettiler.

Hami Kıcı’nın kardeşi gözaltında iken işlenen vahşi cinayeti itiraf etti. Abisi Hami Kıcı ve Şiar’ın annesi Gülüzar’ın evi benzinle yaktığını itiraf etti. Bu gelişmelerin ardından Müge Anlı canlı yayında kan donduran olayla ilgili yeni açıklamalarda bulunarak şu sözleri söyledi:

“Sabah saatlerinde ilk itiraf geldi. Şiar’ı annesi Gülüzar ve sevgilisi Hami yakarak öldürmüşler. Sakarya Cumhuriyet Başsavcısına çok teşekkür ediyorum. İstanbul Gayrettepe Cinayet Büro Amirliği de anında harekete geçti. Gülüzar ve Hami, burada gözaltına alınırken, Hami’nin annesi ve erkek kardeşi de Sakarya’da gözaltına alındı. Sorgu hala devam ediyor. Çocuk yangından 3 gün önce hastaneye gidildiği gün komaya girmiş. Bu ölümü açıklayamayacakları için benznle evi yakmışlar. Adli tıp raporunda çocuğun ciğerlerinde karbonmonoksit çıkmış. Bu da çocuğun hayattayken eve atılıp, canlı canlı yakıldığının ispatı.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  BAŞKAN TÜRKMEN’DEN 1 MAYIS MESAJI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.